Home » Babyshowermand
babyshowermand

De entertainmentmand van Wen´s Babyshower is te huren voor 50 euro. Er wordt een borg gevraagd van 40 euro, zodat alles weer netjes terugkomt.

Inhoud entertainmentmand:

  • Versiering zoals babyshowerslingers, tafelkleed, balonnen
  • Mokken van Wen´s Babyshower voor warme of koude dranken
  • Cadeautje voor de aanstaande moeder
  • Bedankjes voor de gasten
  • Spelletjes met het thema baby

Spelletjes

Baby hints
De gasten worden in teams ingedeeld en er is een stapel kaartjes. Op iedere kaart staat een woord met betrekking tot baby's en het aantal punten. De speler moet uitbeelden wat er op de kaart staat terwijl zijn teamleden proberen te raden wat er op de kaart staat. Het team dat als eerste 15 punten heeft behaald is de winnaar. Het team dat gewonnen heeft kan bijvoorbeeld hun cadeau geven aan de aanstaande moeder.

Babyshower bingo
In deze versie van bingo krijgen alle gasten een gekleurde kaart met afbeeldingen in het baby thema bijvoorbeeld: wieg, kinderwagen, babyspeelgoed etc. De spelleider roept in plaats van de nummers de symbolen op de kaarten om. De persoon die als eerste 4 items op een rij heeft gemarkeerd roept "Baby Bingo" en is de winnaar van die ronde.

Raad de buikomvang
De zwangere aanstaande moeder heeft natuurlijk een enorme buik en wat is nou leuker dan te raden hoe groot deze buik is. Dit spel bevat een centimeter en een formulier om de antwoorden op te schrijven. Laat de centimeter rond gaan op de babyshower en laat iedereen schatten hoeveel centimeter de omtrek van de buik is. Als iedereen dit heeft gedaan begint het passen bij de aanstaande moeder want wie heeft het goed geraden en komt het dichts in de buurt van de omvang van de buik?

Help m'n water is gebroken
Dit spel bestaat uit ijsklontjes met een baby erin. Doe bij iedere gast een ijsblokje in het glas. De eerste baby die weet uit te breken uit de ijskubus is de winnaar!

Een naam bedenken voor de baby
Zet de namen van beide ouders op papier. Iedereen krijgt een kaartje en verzint zoveel mogelijk babynamen met de letters van de ouders. Degene met de meeste namen wint.

Van A tot Z
Geef iedere gast een kaart en ongeveer 3 minuten om zoveel mogelijk baby gerelateerde woorden in te vullen bij iedere letter van het alfabet. De persoon met de meeste woorden heeft gewonnen.

Babyweetjes Quiz
Je eigen baby is onderweg. Dat brengt een hoop vragen met zich mee. In de vorm van 300 vragen komt de hele zwangerschap aan de orde.

Teken het
Deel je gasten op in teams. Hang een poster op de muur of deur. Een van de teamleden pakt een kaartje en probeert het woord op het kaartje te tekenen, de andere teamleden moeten binnen 30 seconden raden wat hun teamlid tekent. Het team met de meeste goede antwoorden is het winnende team.

Baby foto's raden
Laat iedere gast van tevoren een babyfoto van zichzelf meenemen in een envelop. Leg alle foto´s op tafel en leg er nummers bij. Het spel bevat een genummerde lijst. Geef iedereen een lijst en laat hen invullen wie zij denken dat de baby op de foto is. Degene die de meeste foto´s goed heeft geraden heeft gewonnen.

Geblindoekt een luier om doen
Het spel bevat een pop, een luier en een blinddoek. Doe de blinddoek om bij de aanstaande moeder en laat haar zo een luier bij de pop omdoen. Als het lukt mag ze een cadeau van iemand open maken.

Bottles up
Dit spel bevat 6 babyflesjes. Vul de babyflesjes met drank naar keuze, en het spel is klaar om te spelen. Geef 6 mensen een flesje. Tel af 3 2 1 en drinken!!... Zie wie het snelst de drank uit de baby fles kan drinken. Super leuk spel voor een babyshower!

Multi mama
Het spel bevat een waslijn, babykleertjes en wasknijpers. Twee personen houden een waslijn vast. De gasten kunnen om de beurt proberen zoveel mogelijk kleertjes op te hangen. Maar wel met de pop in hun handen en een mobiele telefoon. Degene die de meeste kleertjes in een minuut ophangt heeft gewonnen.